Zöldségtermesztés
 
 

A Jász-Tész Kft. fő tevékenysége friss és feldolgozott termékek forgalmazása. A friss termékeket belföldi termelőktől vásárolja meg, majd közvetlenül értékesíti áruházláncoknak, üzleteknek. A hűtőházban megtermelt termékek jelentős része a székhely közelében termelő gazdálkodók termeléséből származik. A vállalkozás zöldségek és gyümölcsök széles választékát kínálja partnereinek.

 

A jelenleg forgalmazott gyümölcsök: áfonya, cseresznye, málna, ribiszke, szamóca, szeder, a zöldségek között megtalálható a brokkoli, fejtett bab, karfiol, kelbimbó, parajkrém, zöldbab, sóskakrém, zöldborsó, zöldbab, valamint a gyümölcskeverékek, franciasaláta és mexikói saláta alapok, a Rédei leveszöldség, a serpenyő kész lecsó, valamint a vegyes főzelék, és vegyes zöldség.

 

A nagyrédei hűtőházban előállított legfontosabb zöldségfélék közül a kiemelkedik a zöldborsó, melyből éves szinten mintegy 1000 t vásárolnak fel, állítanak elő. A sárga és zöldhüvelyű babból az éves előállítás mintegy 600-650 t, míg a különböző kisebb tételben a fogyasztók által igényelt zöldségfélékből (karfiol, brokkoli, spárgatök, sárgarépa, petrezselyem, kelbimbó) és ezek keverékeiből mintegy 100-150 t/év az előállított mennyiség. A gyümölcsök közül a málnából hozzávetőleg 300-400 t állítanak elő, míg egyéb gyümölcsökből (feketeszeder, kajszi, őszibarack, szamóca) mintegy 100 t/év az előállított mennyiség. Feldolgozott termékeink értékesíthetőségének alapfeltétele, hogy a fogyasztói igényeket leginkább kielégítő kiszerelésben és csomagolásban kerüljenek a vásárlók elé. Partnereink, vásárlóink igényeit folyamatosan követve alakítjuk ki termékeink körét és a piaci, értékesítési lehetőségeket figyelembe tervezzük fejlesztéseinket.websas.hu   Cylex Silver Díj   Jászinform partner Kiváló Magyar Élelmiszer (c) Jász-Tész Kft 2009   
(c) Com&Com2005 Bt, Bagi L. 2009, 2013