Málnamisu

hozzávalók / 6 adag

elkészítés
  1. 15 dkg málnát a vízzel és a kristálycukorral felforraljuk. Levesszük a tűzről és hűlni hagyjuk, majd a málnamagokat leszűrjük.
  2. A piskóták felét megmártogatjuk a málnalében és egy tepsibe rakjuk őket.
  3. 40 dkg málnát botmixerrel pürésítünk.
  4. A tejszínt kemény habbá verjük, a fehér csokit megolvasztjuk.
  5. A málnához hozzákeverjük a tejszínt, a mascarponét, a fehér csokit, és a porcukrot.
  6. A krém felét rákenjük a piskótára. A piskóták másik felét is megmártogatjuk a málnalében, majd a krémre rakjuk őket.
  7. A tetejére a maradék krémet kenjük. A sütit a maradék (20 dkg) málnával díszítjük.
  8. 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
Top
© jasz-tesz.hu, 2018 - Utolsó frissítés: 2018. December 13.

Készítette: Com&Com2005 Bt