Borsó

Egyenletes zöld színű és szemnagyságú, zsenge állományú termék. Jelentőségét főleg fehérje, cukor, A, B és C vitamin tartalma adja. Nagy mennyiségű foszfort, kalciumot és vasat tartalmaz. Gyorsfagyasztott állapotban egész éven át értékes, változatosan elkészíthető táplálékot szolgáltat.

Minőség megőrzési idő:
- 18 Celsius fokon: 1 év 6 hónap

Csomagolási egység: 300 g, 450 g, 600 g, 2500 g, 10 kg

Felhasználási javaslat:
A zöldborsó főzését felengedés nélkül, forrásban lévő, sós vízben kezdjük el. Újraforralás után mérsékelt tűzön 5-6 percig főzzük. Párolását fagyasztott állapotban, sót és zsiradékot tartalmazó, kevés, forrásban lévő vízben végezzük. Párolási idő: 5-6 perc. A friss zöldborsóval azonos módon készíthető belőle leves, főzelék, majonézes zöldborsó, francia saláta.

A felengedett terméket ne fagyassza újra!

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékre számítva:
Fehérje: 6,5 g
Zsír: 0,4 g
Szénhidrát: 15,0 g
Energiatartalom: 370 kJ
Top
© jasz-tesz.hu, 2018 - Utolsó frissítés: 2018. December 13.

Készítette: Com&Com2005 Bt