Sárgahüvelyű zöldbab

Vajsárga színű, zsenge, rugalmas állományú, egyöntetű vastagságú, értékes vitaminokat és rostot tartalmazó termék. Különféle íz- és zamatanyagai biztosítják a belőlük készített ételek kedvező étrendi hatását. Sárgahüvelyű bab 26 mm-es hosszúságban kerül forgalomba.

Minőség megőrzési idő:
- 18 Celsius fokon: 1 év 6 hónap

Csomagolási egység: 300 g, 600 g, 2500 g, 10 kg

Felhasználási javaslat:
A zöldbab főzését felengedés nélkül forrásban lévő sós vízben kezdjük el. Újraforralás után mérsékelt tűzön kb. 8 percig főzzük. A friss zöldbabbal azonos módon készíthető belőle leves, főzelék.

A felengedett terméket ne fagyassza újra!

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékre számítva:
Fehérje: 2,5 g
Zsír: 0,3 g
Szénhidrát: 4,2 g
Energiatartalom: 120 kJ
Top
© jasz-tesz.hu, 2018 - Utolsó frissítés: 2018. December 13.

Készítette: Com&Com2005 Bt