Karfiol

Fehér színű, tömör, zsenge állományú termék, mely rózsáira szedve, előfőzött, gurulós minőségben kerül értékesítésre. Sokoldalúan felhasználható zöldségféle.

Minőség megőrzési idő:
- 18 Celsius fokon: 1 év 6 hónap

Csomagolási egység: 450 g, 2500 g, 10 kg

Felhasználási javaslat:
A karfiol főzését felengedés nélkül, forrásban lévő, sós vízben kezdjük el. Újraforralás után mérsékelt tűzön 10 percig főzzük. A friss karfiollal azonos módon készíthető belőle leves, rakott vagy rántott karfiol, vegyes köret, vegyes saláta.
Tálalható tejföllel, vajas morzsával meghintve.

A felengedett terméket ne fagyassza újra!

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékre számítva:
Fehérje: 3,2 g
Zsír: 8,1 g
Szénhidrát: 9,4 g
Energiatartalom: 120 kJ
Top
© jasz-tesz.hu, 2018 - Utolsó frissítés: 2018. December 13.

Készítette: Com&Com2005 Bt