Fejtett bab

Egyenletesen érett, zsenge állományú, magas fehérje és szénhidrát tartalmú termék. Előfőzve kerül értékesítésre, így rövid főzési idővel sokféle étel készíthető belőle.

Minőség megőrzési idő:
- 18 Celsius fokon: 1 év 6 hónap

Csomagolási egység: 600 g, 2500 g

Felhasználási javaslat:
A fejtett bab főzését felengedés nélkül, forrásban lévő sós vízben kezdjük el. Újraforralás után mérsékelt tűzön 12-15 percig főzzük. A friss fejtett babbal azonos módon készíthető belőle leves, főzelék, vegyes köret, saláta.

A felengedett terméket ne fagyassza újra!

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékre számítva:
Fehérje: 11 g
Zsír: 0,45 g
Szénhidrát: 27,0 g
Energiatartalom: 120 kJ

 
Top
© jasz-tesz.hu, 2018 - Utolsó frissítés: 2018. December 13.

Készítette: Com&Com2005 Bt